VRAAG & ANTWOORD

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de verzendkosten en levertijden?

De verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van het land van bestemming. In het algemeen bieden we gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelbedrag boven de 200 euro. Alles daaronder vragen wij 8,95 euro per zending en is de levertijd 1-2 werkdagen.

Hoe kan ik betalen voor mijn aankoop?

We accepteren betalingen via iDEAL, creditcard en bankoverschrijving. Kies gewoon de optie die het beste bij jou past tijdens het afrekenproces.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Ja, je kunt jouw bestelling annuleren of wijzigen zolang deze nog niet is verzonden. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om wijzigingen door te geven.

Wat als mijn product beschadigd of defect is?

Als je product beschadigd of defect is bij aankomst, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en jouw aankoop zo snel mogelijk te vervangen of te repareren.

Kan ik een product retourneren of ruilen?

Ja, je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, zolang ze in originele staat verkeren. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retour- en ruilproces.

Let op: Dit geldt NIET voor op maat gesneden folies / producten. Op maat gesneden folies mogen niet retour, let dus goed op met wat je besteld.

Verkopen jullie ook producten in bulk of groothandel?

Ja, we bieden korting aan voor groothandel of bulkbestellingen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op met de klantenservice

    Telefoonnummer: 085 0805795
    Email: info@covertec.nl