U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@covertec.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Belangrijk:

Aangebroken rollen kunnen niet worden geretourneerd. Standaardrollen hebben een lengte van 25 meter. Onaangebroken rollen van 25 meter kunnen worden geretourneerd.

Let op:

Op maat gesneden folies komen niet in aanmerking voor retournering. Een standaardrol heeft een lengte van 25 meter. Als u minder dan 25 meter bestelt, wordt dit beschouwd als maatwerk. Bestelt u een volledige rol van 25 meter, dan mag deze wel worden geretourneerd.

Als u bijvoorbeeld 28 meter bestelt, kan de onbeschadigde rol van 25 meter worden geretourneerd, maar de overige 3 meter op maat gesneden folie komt niet in aanmerking voor retournering.